JOGA LETOVANJE:   YOGA I DETOX RETREAT ADA BOJANA  16 - 23 Jun 2018

image

Maksimalno opustanje, druzenje, predavanje prirodi i moru na Adi Bojani i Velikoj Ulcinjskoj plazi! Vratite se kuci zadovoljni i fit!!

Aranzman podrazumeva smestaj u sojenicama (kucicama na vodi), vegan (mostly raw and organic) detox obroke - dorucak i vecera, svedski sto, i casove joge. Jedan joga cas je u jutarnjem terminu, a drugi u kasnopopodnevnom.
Ove godine brojni dodatni sadrzaji zakazivi po zelji: radionice pripreme sirove hrane, treninzi trcanja, radinoce pripreme prirodne kozmetike, masaze..
Aranzman traje 7 dana, cena je 280e, odnosno 320e u basic, odnosno lux sojenici. Od: 16.juna ujutru 23. juna ujutru. Ada Bojna Crna Gora


Casovi joge :
U toku dana dva casa joge, svaki traje po 90minuta i vodi ih licencirani instruktor joge, Vanja Babic Casovi su kombinacija Hatha i Vinyasa joge, i prilagodjeni su i osobama koje nikada nisu radile jogu i onima koje imaju vece iskustvo u jogi.
Vezbe su asane snage, energizacije, istezanja, uvrtanja, uz vodjenu meditaciju i duboku jogicku relaksaciju. Osnovne asane ce biti slicne, a na svakom casu ce biti nesto novo i zanimljivo.
Jedan joga cas je u jutarnjem terminu, a drugi u kasnopopodnevnom-vecernjem.

Boravisna taksa se naplacuje u iznosu 0,5 dnevno.
Prevoz nije uracunat u cenu.
Opciono organizujemo prevoz ( min 4 osobe)

Rezervaciju od 90e potrebno je uplatiti najkasnije do 1.juna 2018.
Ostatak se uplacuje na licu mesta. Posaljite sms za pitanja oko joge na 063 721 8020 Vanja Babic
A za sve detaljnije informacije o smestaju i za uplate rezervacija - glavni organizator dogadjaja: Sinisa Racic , 060 4497 111 (pozovite se na sajt jivajoga)

LINK DOGADJAJA NA SAJTU AKTIVNI ODMOR
FACEBOOK EVENT

Back To Top